„VELIKI DAN ZA MAKEDONSKI RUKOMET“: Kiril Lazarov je novi selektor! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

„VELIKI DAN ZA MAKEDONSKI RUKOMET“: Kiril Lazarov je novi selektor!

Kiril Lazarov je novi selektor reprezentacije Makedonije! Najveća sportska legenda zemlje gde večno sunce sja vodiće nacionalni tim u narednom ciklusu. Do dobijanja master coach diplome Lazarov će biti u funkciji trenera, a zatim ga očekuje četvorogodišnji mandat.

 • Imam posebnu čast i privilegiju da objavim vest veoma važnu za budući razvoj makedonskog rukometa. Na jučerašnjem sastanku UO RFM doneli smo odluku da izaberemo apsolutno najvećeg sportistu u istoriji Makedonije, Kirila Lazarova, za novog selektora. Dogovorili smo se sa Kiretom da bude novi selektor – trener muške reprezentacije u periodu od godinu dana dok ne dobije master coach diplomu. Potom će dobiti četvorogodišnji dogovor kao selektor. Za mene je čast i privilegija da vam saopštim ovu vest, jer je ovo veliki dan za makedonski rukomet. Presrećan sam što ću zajedno sa Lazarovim da bijem bitke za makedonski rukomet – izjavio je predsednik RFM Živko Mukaetov. 

FOTO: gol.mk, Filip Viranovski

2 Comments

 1. Kreso

  13/02/2021 at 17:50

  to baš i nema smisla. iako ima veliko igračko iskustvo, nema trenersko. dinart npr. nije uspio.
  i sad ako stvari neće ići kako se nadaju potrošit će bezveze jednu respektabilnu opciju. trebao je prvo barem godinu dana na klupu nekog makedonskog prvoligaša sjesti i malo testirati svoje ideje i videnje rukometa.

 2. Kreso

  13/02/2021 at 17:53

  također nije pametno biti trener igračima s kojima si igrao.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *