Vladimir Jevtić (RK Železničar): Nikoga ne potcenjujemo, ali nikoga se i ne plašimo – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vladimir Jevtić (RK Železničar): Nikoga ne potcenjujemo, ali nikoga se i ne plašimo

KRISTINA KRSTIĆ

Pauza zbog EHF nedelje prijala je igračima niškog Železničara koji su uspeli da se konsoliduju. Posle dva neočekivana poraza u gostima, od Crvene zvezde i Spartaka, u Čair stiže ekipa Partizana. Utakmica sa crno-belima biće prilika za popravni.

Teška utakmica nas očekuje. Doduše nama je svaka utakmica teška. Dosta smo promenili ekipu, ali o tome više ne želim da  pričam. To smo što smo. Dolazi nam Partizan ozbiljna ekipa što su pokazali u derbiju. Pobedili su Zvezdu, mogu reći lagano, a mi smo od iste te Zvezde pre par kola izgubili u Beogradu. Nikoga ne potcenjujemo, ali nikoga se i ne plašimo.  Sve sem pobede protiv Partizana za mene bi bilo razočarenje, a verujem i za ostale. Dovoljno smo bodova prosuli ove sezone, mislim da moramo da zbijemo svoje redove. Prijala nam je ova pauza, da se malo osvestimo. Nesrećno smo izgubili bodove protiv Zvezde i Spartaka ova pobeda bi nas vratila tamo gde nam je mesto, ističe Vladimir Jevtić.

Železničar i Partizan nalaze se na sredini tabele. Niški tim zaleležio je po tri pobede i poraza, dok beogradski crno beli imaju dve pobede, remi i tri poraza.

Utakmica u Čairu zakazana je za 18:30, a ulaz je slobodan.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *