Vojvodina se pojačava, Darko Jevtić: Hvala Zagrebu u slučaju „Milić“ – Želja je i Pušica – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vojvodina se pojačava, Darko Jevtić: Hvala Zagrebu u slučaju „Milić“ – Želja je i Pušica

Srpski šampion Vojvodina nastavila je sa sklapanjem mozaika koji bi trebalo da omogući opstanak na vrhu ARKUS lige. Novosađani su dobili dva pojačanja u vidu bekova Gregora Ocvirka i Milana Milića, što je poboljšalo bekovski potencijal sastava koji predvodi Boris Rojević.

  • Izuzetno smo zadovoljni što smo uspeli da osvežimo bekovsku sa igračima kao što su Ocvirk i Milić – kaže za Balkan-Handball.com, generalni direktor Novosađana, Darko Jevtić i dodaje:
  • Ovim putem bi se zahvalio i RK Zagreb na jednom stvarno dzentlmenskom ponašanju u slučaju transfera Milića. Pokazalo se ispravnim dugogodišnja saradnja koja je pažljivo građena od strane oba kluba.

Uprava Vojvodine ne planira da stane kada je u pitanju osnaživanje sastava…

  • Za Vojvodinu prelazni rok traje do februara. Novi format takmičenja u Evropi dao nam je mnogo veću šansu, ali pre svega treba biti najbolji u Srbiji! Nije tajna da očekujemo još jedno ili dva pojačanja, pre svega tipove igrača koji bi još više učvrtili našu odbranu. Najveća želja ovog leta nam je bio Miljan Pušica koga iskreno vidim posle dobrog povratka i kao jedno osveženje za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu – zaključuje Jevtić.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *