Balkan-Handball.com

VOŠA BEZ „BELE ZASTAVE“ u SLOVAČKOJ: Rnić: „Tatran je veliki favorit“

Posle pobede u Beogradu i poraza na svom terenu od beloruskog Meškova, rukometaše Vojvodine čeka jedno od najtežih gostovanja u SEHA SSL ove sezone – u Prešovu kod Tatrana. Trener „Lala“, Momir Rnić ističe da nema „bele zastave“ pred meč sa slovačkim šampionom u subotu od 18 časova:

– Izgubili smo od Meškova kod kuće, možda većom razlikom nego što je to bilo za očekivati, ali smo znali pre početka lige da su Vardar, Metalurg, Zagreb, Meškov i Tatran timovi koji su nivo više u odnosu na nas. Tu mogu dodati i Nexe, ali protiv njih recimo da možemo igrati, kao i protiv Lovćena, Partizana i Borca. Idemo da hrabro odigramo. Tatran nas je pobedio na turniru u Doboju sa dva gola, ali to je bio otvoren meč, u koji smo ušli umorni posle duela sa Dankerkom dan ranije. Biće jako teško uzeti bodove u Prešovu pred njihovim navijačima, naročito, posle njihovog poraza u Osijeku od Nexe-a – rekao je Rnić u najavi meča i dodao:

– Iznenadio me ishod meča u Osijeku. Očekivao sam da Tatran pobedi, iako Nexe nije tim za potcenjivanje. DAćemo sve od sebe, da pobedimo ili izgubimo sa što manjom razlikom, ali jasno je da je Tatran veliki favorit.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *