VOŠA U POHODU NA OSMU UZASTOPNU: Svi žele da nas skinu sa trona - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan VOŠA U POHODU NA OSMU UZASTOPNU: Svi žele da nas skinu sa trona

VOŠA U POHODU NA OSMU UZASTOPNU: Svi žele da nas skinu sa trona

zika.bogdanovic
0 komentar

U napadu na osmu uzastopnu titulu šampiona Srbije, rukometaši Vojvodine kreću iz svoje „Slane bare“ protiv novajlije iz Crvenke. Na konferenciji za medije, novinarima su se obratili direktor Darko Jevtić, trener Boris Rojević i desno krilo Darko Milenković.  

  • Drago mi je da ARKUS ligu startujemo utakmicom protiv Crvenke koja je jedna od najvećih, a možda i moja omiljena sredina koja decenijama predstavlja rasadnik talenata u srpskom i jugoslovenskom rukometu. Što se nas tiče, ciljevi su poznati. Nije lako iznova i iznova ponavljati uspehe. Ima tu sjajnih ekipa koje su mnogo uložile u igrački kadar i svi žele da skinu Vojvodinu sa trona. To neće biti lak posao ni za njih, a ni za nas da nastavimo sa šampionskih peharima na koje smo navikli. Napravili smo dobar tim, tim koji ima mnogo ratnika, kojima je jasno predočeno kakvu Vojvodinu na terenu želimo da vidimo, a želimo da vidimo onakvu kakvu smo gledali u finalu nedavnog kupa – kaže direktor Darko Jevtić.

Šampionski dvojac RK Vojvodina Đukić-Jevtić: “Još uvek gladni trofeja”

  • Imamo iza nas sjajan vikend. Pobedili smo dva fantastična tima: Metaloplastiku i Dinamo. To jeste vetar u leđa, ali je i mač sa dve oštrice. Rekao sam igračima odmah po osvajanju kupa koji je osvojen ubedljivom igrom da slučajno ne pomisle da su dominantni i da će biti lako. Naprotiv tek sada će svi želeti da nas pobede. Isto tako moram priznati da će nam u ovom prvom delu ARKUS lige prioritet biti visok nivo igre koji želimo da držimo nego rezultat jer u mnogim mečevima će praktično rezultat biti u drugom planu. Cilj je biti među prve četiri – rekao je Boris Rojević.
  • Fantastičan je osećaj biti deo Vojvodine. Lepši početak osvajanjem trofeja i mojim doprinosom u finalu nisam mogao slutiti. Mislim da imamo sjajnu grupu, imamo ekipu koja mnogo trči, koja igra čvrstu odbranu i kojoj je cilj da igra moderan evropski rukomet. Nadam se da ćemo već u prvom meču sa Crvenkom još jednom to pokazati – kaže novajlija Darko Milenković. 

FOTO: RK Vojvodina

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball