Vugrinec: "Nema euforije, +6 ništa ne znači" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Vugrinec: „Nema euforije, +6 ništa ne znači“

Vugrinec: „Nema euforije, +6 ništa ne znači“

Zorica Radojkovic
1 komentar

Posle velike pobede nad Koldingom u prvom meču TOP 16 Lige šampiona utiske na konferenciji za medije izneli su Vugrinec i Červar.

Fantastični Renato Vugrinec je već oprezan:

– Umro sam na terenu, biću kratak.  Znali smo da če biti teško, Kolding ima strašnu ekipu, imali su puno problema sa povredama, bolestima, publika je strašna. Igrao sam svuda, u Hambrugu da je 13.000, imam 39 godina, užitak je igrati. +6 ništa ne znači, uvek sam oprezan. Nema euforije, najbitnije je da coach odmori, biće to teško kod njega. Najviše mentalno da budemo u stanju, apetiti su porasli to je veliki problem. Moramo od nule da počnemo. Svi znamo šta znači ako prođemo.

Lino Červar se posebno se zahvalio publici:

– Igrači su najzaslužniji, ali imam potrebu da kažem HVALA našoj publici. Napravili smo rekord po posećenosti. Ne znam šta sve nije bilo danas. Pokazali smo da imam najbolju publiku, iskrenu, sa puno ljubavi prema nama i poštovanja. Najteže je doći do poštovanja. Ti ljudi, devojke deca, vidim poštovanje prema našem klubu. To je najteža reč. Naš klub sledi politiku odgovornosti prema navijačima. Odbrana je bila jako dobra, 20 minuta nisu mogli dati gol.Pobedili smo ih njihovim oružjem. Naravno da nismo mogli da izdržimo. Znaju svi da imamo problema, koliko povreda i bolesti. Pružiili smo ljudima veliko zadovoljstvo. Publika nas je nosila…

Možda vam se dopadne

1 komentar

METALURG FAN 24/03/2014 - 10:32

Najdobar strelec na LS Vugrinec Metlurg

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.