Vujović bolno iskren posle infarkt meča: Nismo zaslužili, ne shvatam kako smo pobedili - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Vujović bolno iskren posle infarkt meča: Nismo zaslužili, ne shvatam kako smo pobedili

Vujović bolno iskren posle infarkt meča: Nismo zaslužili, ne shvatam kako smo pobedili

zika.bogdanovic
1 komentar

PPD Zagreb je došao do plasmana u TOP 16 posle dve godine pauze. Akteri duela drugačije su doživeli važnu pobedu nad La Riohom 31:30…

Zlatko Horvat, kapetan PPD Zagreba:

– Mislim da bi bilo realno da smo odigrali neriješeno, ali pobjedi se ne gleda u zube. Upisali smo je tako kako jesmo; očito nas je sreća pogledala nakon prošle sezone i scenarija sa Zaporožjem. Sama igra nas može brinuti jer doista nismo odigrali kvalitetno, mučili smo se u oba pravca. Prvo poluvrijeme je čak i bilo dobro, ali ono što smo se dogovorili na poluvremenu nije funkcioniralo. Rekli smo da je najbitnije zaustaviti polukontru i kontru, a baš to sun am prodavali. Izgleda da uvijek što na poluvremenu kažemo ne ispadne tako, već suprotno.

Filip Ivić, vratar PPD Zagreba:

– Neki planovi nisu išli kako smo željeli, imali smo svojih pogrešaka. Ali bitno je da smo ih znali i ispraviti. DAkle griješili smo, no i korigirali to, ostajali čvrsti kada je bilo najpotrebnije. Tako to obično i bude kada igraš protiv La Rioje: vodiš sa pet pa onda primiš 2-3 gola zaredom i opet iznova.

Duško Čelica, strijelac pobjedonosnog pogotka:

– Sreća, čista sreća, ne znam što bih drugo rekao. Lopta je ušla, ni sam ne znam kako, ali sretan sam što je i drago mi je da smo pobijedili. No, moram reći kako kisam zadovoljan igrom, pristupom ni koncentracijom kako sebe tako ni svojih igrača. Moramo raditi da to izbjegnemo dalje, to se ne smije događati ovakvoj ekipi koja raste iz dana u dan i teži ka vrhu svjetskog rukometa

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba:

– Treba biti realan i priznati da Zagreb danas nije zaslužio pobjedu. Izgubili smo mirnoću u drugom dijelu, radili nepotrebne tehničke greške, promašivali i primali lake golove. Bekovi nam nisu imali svoj dan, nedostajalo je i mogćunosti rotacije na srednjem beku. Ja koliko god da ću kasnije analizirati ovu utakmicu vjerojatno neću shvatiti kako smo mi uspjeli pobijediti.

Jedan me detalj na utakmici podosta iznenadio. Čudilo me što suci nisu zaustavili vrijeme kada su dosudili La Rioji pasivan zadnji napad, a lopta je otišla dosta daleko od nas. Moguće jer su danas u dosta situacija bili na strani Zagreba pa su pomislili kako je još i najbolje da se duel završi bez pobjednika.

IZ ARENE
TOMISLAV LAURIĆ

Možda vam se dopadne

1 komentar

DAN 15/02/2015 - 02:55

Gospodin , veliki rukometaš , jedan od najvećih u povijesti svietskog rukometa ali strašno kratkog fitilja i veoma ga mogu lako izprovicirati barabe da im uzvrati uvijek na njihov način !
Velika poštwnjačina koja ne trpi nepravdu inikom se nikada ni kao igrač ni kao trener nije uvlačio u zadnjicu još od onog dana kaad je ugledao svijet u rodnoj mu Makedoniji U RODITELJA CRNOGORSKOG PODRIJEKLA !

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball