Balkan-Handball.com

Vujović otvoren posle poraza: Došao sam da spasim Vardar, ako neko može bolje neka dođe!

Rukometaši Vardara upisali su novi poraz u EHF Ligi šampiona. Bez šanse u duelu sa Pik Segedom 27:30 na domaćem terenu bili su izabranici Veselina Vujovića. Makedonski šampioni očigledno nisu na nivou ekipa koje imaju visoke ambicije u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju:

 • Čestitam PIK Segedu na zasluženoj pobedi. Veoma sam razočaran, ne rezultatom, već načinom na koji se igra. Napravili smo početne greške ofanzivno. Odlepili su se, a potom i sačuvali prednost. Nismo imali raspoložene igrače. Oni su trenutno bolji od nas, njihov projekat je odavno počeo i bore se za vrh. Rekao sam da će doći teška vremena, ali i dalje delim razočaranje sa navijačima. Naš cilj je da prođemo u drugi krug, nadam se da ćemo ga ispuniti. Ovaj poraz je težak, ali ovo nije kraj. Žao mi je što nismo dali sve od sebe. Došao sam u Vardar da ga spasim, kada je klub bio skoro ugašen. Nisam dolazio kada je klub imao mnogo novca i fantastične igrače, a sada nije tako. Realnost Vardara je takva, da se bori za peto ili šesto mesto u grupi. „Ako mislite da trener sa ovakvim timom može bolje, neka slobodno dođe, nemam problema sa tim – rekao je Vujović i dodao:
 • Gledali smo dosta videa pre prvog meča. Njihova najveća snaga je veza Bombača i bekova sa Banhidijem, pa smo pokušali da ih zaustavimo. Međutim, nismo u tome uspeli. Koliko god da je naša odbrana bila jaka, skoro svako dodavanje Banhidiju bio je gol. Pokušavali smo na sve načine, različitim vidovima odbrane – rekao je Vujović.

2 Comments

 1. Krizanje uz Vardar

  26/11/2021 at 17:23

  Jasno je da nema boljeg …
  Prodavca flasirane magle.
  Da je to neki klub ozbiljan a ne tim Mihajla , leteo bi to danas iz kluba
  Visnje trebaju zimsko prskanje taman stizes :-))

 2. Bobo

  27/11/2021 at 21:48

  Sramna izjava besramnog Vujovića.
  Za razliku od lanjskog tima, ovogodišnji Vardar ima glavu i rep.
  Kuduza pod ruku i marš.
  Aluševski je doktor za tebe.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *