Juniorke za bronzu sa Mađarskom (14), Valdevit: "Verujem u ove devojke" - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanYouth handball Juniorke za bronzu sa Mađarskom (14), Valdevit: "Verujem u ove devojke"

Juniorke za bronzu sa Mađarskom (14), Valdevit: "Verujem u ove devojke"

0 komentar

Najbolje srpske juniorke, propustile su priliku da se bore za epitet najbolje reprezentacije planete, ali veliki ulog je i dalje prisutan – borba za svetsku bronzu u subotu od 14 časova sa selekcijom Mađarske. Razloge poraza od Šveđanki u polufinalu, tražio je trener Zoran Valdevit:

– Verovatno je opet značaj same utakmice previše opteretio naše igračice. Odigrali smo slabo sam početak utakmice kao i početak drugog poluvremena. Nadam se da smo izvukli pouke i da nam se takve stvari više neće ponavljati. Švedska ekipa je sigurno i najjača skandinavska selekcija na ovom takmičenju. Sasvim zasluženo igraju u finalu.

Kako „vratiti“ igračice i spremiti ih za veliki duel sa Mađaricama?

– Igračice i dalje imaju dovoljno motiva da odigraju poslednju utakmicu na najvišem nivou i osvoje medalju. Stručni štab veruje u ovaj tim i nadamo se da ćemo se svi zajedno radovati posle utakmice.

SRBIJA BEZ SANDRE FILIPOVIĆ

U istorijski duel za ovu generaciju srpskih rukometašica sa Mađarskom, stručni štab neće moći da računa na jednu od najzapaženijih igračica na SP, Sandru Filipović, koja je polomila kost šake u 14. minutu meča sa Švedskom:

– Slomila sam kost ispod malog prsta. Stavljen mi je gips, a u Beogradu u ponedeljak ću videti, da li će biti potrebna i operacija, s obzirom da je nezgodan prelom sa dislokacijom.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.