Balkan-Handball.com

Žarko Šešum o nastupu Srbije na SP: U pet minuta smo prosuli sve

Jedan od najslabijih u sastavu „orlova“ na Svetskom prvenstvu u Španiji, od koga se dosta očekivalo, bio je Žarko Šešum. „Zlatni dečko“ srpskog rukometa, nije našao formu tokom čitavog turnira i nije ostavio veći utisak u vremenu koje mu je Vuković dao da provede na terenu. O razlozima rane eliminacije sa turnira, govorio je u miks-zoni hale „Princ Filip“ u Saragosi:

– Težak poraz, ružno je, jer je previsok. Loše smo otvorili utakmicu. Primili smo mnogo lakih golova, to nismo uspeli da sprečimo. Odlepili su se u prvom poluvremenu i tada je već bilo gotovo. Porazi u grupi od Poljske i Slovenije su nas koštali energije i mentalne snage. Ružno je da ovako završimo, ali šta je tu je. Sami smo krivi za to.

Niko nije očekivao ovakvo privenstvo, s obzirom na povoljan žreb…

– Niko, niko. Do utakmice sa Poljskom smo igrali dobro, bili u igri, a onda se desio taj pad, svojstven samo nama. Fizički nas je sve to koštalo. Nismo uspeli da se oporavimo za Španiju. Protiv domaćina je uvek teško. Više nas boli ono što smo ispustili, nego ovo sada. I ovo sada boli, naravno, ali pre toga smo imali sve u svojim rukama. Sami smo krivi, niko nije očekivao da će se sve ovako završiti. U pet minuta smo sve ispustili…

Posle medalje u Beogradu prošlog januara i plasmana na Olimpijske Igre u Londonu, opet se Srbija vratila u evropski prosek…

– Rezultat kaže tako. Moramo da se trgnemo iz toga. Ne znam šta da kažem – iskreno će Šešum.

3 Comments

 1. Janko Makedonija

  22/01/2013 at 11:19

  Ne treba zaliti.Momci su se borili i svako moze da ima los period.Treba cestitati momcima a ocekuje se od navijaca Srbije da ih ima vise kada igra reprezentacija.
  Podrzite ih !!!

 2. jovan

  22/01/2013 at 12:55

  Ti si Sesume promasio sport

 3. Stole

  22/01/2013 at 20:53

  Verujem da je Zarko dobar momak ali posteno receno zivi od stare slave vec duze vreme.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *