Balkan-Handball.com

Žarko Šešum u Gepingenu!

Nemački Gepingen doživeće velike promene narednog leta. Klub je posle 10 godina već napustio Velimir Petković, a umesto njega za narednu sezonu stiže Šveđanin Magnus Anderson. Njegova želja, srpski reprezentativac, Žarko Šešum (28), stiže u grad i klub bogate rukometne tradicije, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor! Momak iz Bačke Palanke, posle matičnog Sintelona, branio je boje mađarskog Vesprema (2007-2010) i Rajn Nekar Levena u poslednje četiri sezone.

Dosta pehova i bizarnih povreda, omeli su nekada najboljeg igrača svoje generacije u Evropi, da u potpunosti iskaže svoj potencijal. Nadamo se da je povreda kolena zbog koje je propustio osam meseci u toku 2013. godine, označila i kraj te „crne serije“, a da će prelazak u novi tim doneti novu energiju i kvalitet u igri „zlatnog decka“ srpskog rukometa.

4 Comments

 1. siltik

  04/03/2014 at 18:40

  Napreeed!

 2. Mare

  05/03/2014 at 13:41

  Pozdrav za As-a od ponosne brace 🙂

 3. BHC 2AREG

  06/03/2014 at 02:34

  Svaka cast,zasluzio je da igra malo vise,pozz…

 4. Stefannn

  09/03/2014 at 13:49

  Zarko Sesum je bio jedan od najvecih talenata, sada je u godinama kada nem govora da je talenat, vec je ZS danas jedan dobar bundesligaski igrac, ali ne i vrlo dobar, ne i odlicAn. U RNL se nije probio, nije bio medju 4-5 glavnih igraca, ko gao je cesto gledao uzivo zna da je cesto izgledalo kao da igra sa zadrskom, a ta zadrska je ili blokada u glavi ili su to njegove max. igracke mogucnosti. Sto se tice organizacije i planirane uloge, meni je uvjek smetalo da se njega gledalo kao organizatora nase igre, kada to nikada u rNL nije bio, pored nekog Andyja Schmida… U svakom slucaju, vrlo vjerovatno neiskorisceni potencijal koji ce to i ostati.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *