Žarko Šešum u Gepingenu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Žarko Šešum u Gepingenu!

Žarko Šešum u Gepingenu!

zika.bogdanovic
4 komentari

Nemački Gepingen doživeće velike promene narednog leta. Klub je posle 10 godina već napustio Velimir Petković, a umesto njega za narednu sezonu stiže Šveđanin Magnus Anderson. Njegova želja, srpski reprezentativac, Žarko Šešum (28), stiže u grad i klub bogate rukometne tradicije, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor! Momak iz Bačke Palanke, posle matičnog Sintelona, branio je boje mađarskog Vesprema (2007-2010) i Rajn Nekar Levena u poslednje četiri sezone.

Dosta pehova i bizarnih povreda, omeli su nekada najboljeg igrača svoje generacije u Evropi, da u potpunosti iskaže svoj potencijal. Nadamo se da je povreda kolena zbog koje je propustio osam meseci u toku 2013. godine, označila i kraj te „crne serije“, a da će prelazak u novi tim doneti novu energiju i kvalitet u igri „zlatnog decka“ srpskog rukometa.

Možda vam se dopadne

4 komentari

siltik 04/03/2014 - 18:40

Napreeed!

Odgovori
Mare 05/03/2014 - 13:41

Pozdrav za As-a od ponosne brace 🙂

Odgovori
BHC 2AREG 06/03/2014 - 02:34

Svaka cast,zasluzio je da igra malo vise,pozz…

Odgovori
Stefannn 09/03/2014 - 13:49

Zarko Sesum je bio jedan od najvecih talenata, sada je u godinama kada nem govora da je talenat, vec je ZS danas jedan dobar bundesligaski igrac, ali ne i vrlo dobar, ne i odlicAn. U RNL se nije probio, nije bio medju 4-5 glavnih igraca, ko gao je cesto gledao uzivo zna da je cesto izgledalo kao da igra sa zadrskom, a ta zadrska je ili blokada u glavi ili su to njegove max. igracke mogucnosti. Sto se tice organizacije i planirane uloge, meni je uvjek smetalo da se njega gledalo kao organizatora nase igre, kada to nikada u rNL nije bio, pored nekog Andyja Schmida… U svakom slucaju, vrlo vjerovatno neiskorisceni potencijal koji ce to i ostati.

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball