Završena letnja akademija "Handball for all" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Završena letnja akademija „Handball for all“

Završena letnja akademija „Handball for all“

Zorica Radojkovic
0 komentar
Letnja rukometna akademija „Handball for all“ zaživela je pre 3 godine kao potpuno različita od ostalih u rukometnom svetu. Namenjena je individualnom usavršavanju igrača (od 19 do 23 godine) kao i trenerima koji rade sa njima.
U protekle tri godine kroz akademiju su prošli igrači i treneri iz Francuske, Slovenije, Rumunije, Danske, Švedske, Španije, Nemačke, Irana, Izraela, Bugarske, Velike Britanije, SAD i Srbije.
Lektori projekta „Handball for all“ koji se i ovog leta održao na Kopaoniku bili su: Alexandro Buligan (rad sa golmanima), prof. Alexandru Acsinte EHF lektor (rad na S&C), Klaus Feldmann, IHF i EHF lektor i Dragan Djukic. Ovogodišnju letnju akademiju, obeležilo je i gostovanje dva kapitena reprezentacije Srbije.  Andrea Lekić i Momir Ilić su bili dragi gosti na Kopaoniku. Družili su se i pričali sa polaznicima o svojim karijerama, ali i trenirali sa njima pokazujući neke svoje „male tajne“.
Sam rad se bazirao u četiri dnevne sesije, jutro ispunjeno S&C programom, pre i popodnevni trening u sportskoj dvoran i večernji seminar sa temama iz oblasti rukometa i sporta uopšte.
Specijalni gosti bili su mladi reprezentativci Izraela (selekcija U-19 koja je odigrala i dva meča, sa RK Župom i U-17 selekcijom Srbije).
Sve u svemu, jedna dobra i kvalitetna rukometna priča nastavlja da živi i širi vidike svima koji to požele.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.