Zdravko Miličević: Tražimo od EHF-a da Republika Srpska igra prijateljske mečeve – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Zdravko Miličević: Tražimo od EHF-a da Republika Srpska igra prijateljske mečeve

Predsednik rukometnog saveza Republike Srpske, Zdravko Miličević, govorio je na Skupštini Rukometnog saveza Srbije prošlog utorka o saradnji dva saveza, i naveo šta će biti sledeći koraci u njenom unapređenju.

– Obaveštavam vas da ćemo uputiti zahtev EHF da nam dozvoli igranje prijateljskih utakmica. Kad može Kosovo, koje nema takvu rukometnu tradiciju, zašto ne bismo i mi. Već nam je to bilo dozvoljeno u periodu od `96. do 2000. godine, kada je postojala reprezentacija Republike Srpske – rekao je Miličević i dodao:

–  Na jednom od sastanaka u Banjaluci, rodila se ideja i da napravimo neku vrstu fajnal-fora, na kome bi igrale po dve prvoplasirane ekipe naših prvenstava. Ideja nam je da to učinimo zbog animacije dece. Divimo se uspesima vaših nacionalnih selekcija – rekao je prvi čovek rukometa Republike Srpske, a njegova inicijativa našla je na odobravanje delegata na Skupštini.

2 Comments

 1. sd

  14/03/2014 at 21:36

  Ne kontam sta ovi nacionalisti rade u rukometu i sportu uopste??? Skupljaju jeftine pojene? Nigdje veze… Kosovo je uvijek postojalo, pa makar kao autonomna pokrajina… A RS? Nikad i svi znamo kako je ona nastala, mada ovo nije prica za najbolji svjetski rukometni portal. Al na provokacije ovakvih pojedinaca se mora odgovoriti….

  Rukometni pozdrav

 2. реално

  03/04/2014 at 13:27

  Реално, и вријеме је. Поздрав свима.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *