Željko Babić novi trener Eurofarma – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Željko Babić novi trener Eurofarma

Bivši selektor Hrvatske, Željko Babić, postao je novi trener Eurofarm Pelistera. Nakon više od mesec dana traganja za novim šefom stručnog štaba, tim iz Bitolja je uspeo da nađe zamenu, za sada već novog trenera Vardara- Stevčeta Aluševskog. Kako navode iz kluba, Babić će se timu priključiti u najskorijem vremenskom periodu, a ostali detalji ugovora kao i ko će biti deo stručnog štaba hrvatskog stručnjaka nisu poznati. 

Eurofarm za sobom ima sezonu u Ligi šampiona koju je, u grupi C, završio kao poslednjepalirani tim sa skorom od tri pobede i sedam poraza.To je i bio jedan od razloga što je tadašnji trener, Stevče Aluševski odlučio da promeni sredinu. Sa druge strane, Babić je poslednji angažman imao 2018. godine kada je sedeo na klupi Gorenja. Takođe, bivši selektor Hrvatske je na svom prvom velikom takmičenju kao strateg selekcije uspeo da dođe do bronzane medalje – Poljska 2016. Pre toga je kao pomoćni trener na klupi „Vatrenih“ osvojio tri bronzane i jednu srebrnu medalju.

Eurofarm polako ulazi u pripremni period za nastavak sezone, a Babić će debi na klupi ekipe iz Bitolja imati u februaru, protiv Nexe-a.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *