Živinice čeka uzbudljiv evropski vikend - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Živinice čeka uzbudljiv evropski vikend

Živinice čeka uzbudljiv evropski vikend

0 komentar

 U Živinicama će se narednog vikenda odigrati turnir Čelendž Kupa, na kome će pored domaćeg Konjuha, učestvovati beogradski Partizan, beloruski Arkatron i engleski Mančester. Dve najbolje ekipe, izboriće plasman u dalju fazu takmičenja u najmlađem evropskom takmičenju, a po svemu sudeći, svi sem Engleza, mogu da se nadaju ostanku u Evropi.

U izjavi za SportSport.ba, trener ekipe Konjuha, Pančevac, Nikola Marković, apostrofira beogradski Partizan kao apsolutnog favorita:

– Apsolutni favoriti naše grupe su rukometaši Partizana. Iskusni su i trenutno najozbiljniji za osvajanje titule prvaka Srbije. Protiv njih ćemo igrati treći meč i to bi trebala biti kruna turnira. Najvažnije nam je da u prvom kolu ostvarimo pobjedu protiv Manchestera. Engleski rukomet ne kotira dobro u evropskim okvirima i sigurno je da smo favoriti protiv njih. Što se tiče Belorusa, to će za nas biti odlučujuća utakmica. Dugo igraju evrokupove, mladi su baš kao i mi i u principu to je juniorska selekcija Bjelorusije. Bez obzira na sve to, mi jurišamo na pobedu i uveren sam da ćemo pred domaćom publikom slaviti

Raspored mečeva Grupe B Challenge kupa:

1. kolo (1. oktobar):
Partizan Dunav Osiguranje – Arkatron (17,00 časova)
Konjuh – Mancheter (19,30 časova)

2. kolo (2. oktobar):
Partizan Dunav Osiguranje – Manchester (17,00 ćasova)
Konjuh – Arkatron (19,30 časova)

3. kolo (3. oktobar):
Manchester – Arkatron (17,00 časova)
Konjuh – Parizan Dunav Osiguranje (19,30 časova)
 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball