ŽRK Vardar i Kim Rasmusen se razišli posle 28 dana - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan ŽRK Vardar i Kim Rasmusen se razišli posle 28 dana

ŽRK Vardar i Kim Rasmusen se razišli posle 28 dana

zika.bogdanovic
7 komentari

Nije dugo trajala ljubav danskog trenera Kima Rasmusena i ŽRK Vardar. Makedonski klub koji ove sezone želi na vrh Evrope, razišao se sporazumno sa selektorom Poljske posle 28 dana. Sve to, posle prvog i jedinog zvaničnog meča na klupi, u kome je Vardar poražen u Lajpcigu 27:23, tako umanjivši šanse za dobar plasman u grupi glavne faze EHF Lige šampiona.

Rasmusen je stigao u Skoplje petog dana januara kao konsultant i trener u štabu Indire Kastratović, ali očigledno da to nije bila najbolja ideja. Pre njega, ulogu pomoćnika i trenera golmana je obavljao hrvatski stručnjak Vladimir Vujović.

Možda vam se dopadne

7 komentari

Trans 04/02/2015 - 18:46

Na vrh Evrope sa nulom od trenera i jednom (nad)prosecnom ekipom? Sigurno je Rasmusen kriv za los rezultat, ipak je on „savetnik“. A gde je trener ove ekipe???

Odgovori
Bokilizokili 04/02/2015 - 22:12

Kaze rus da ne „radi“ dobro kao indira…

Odgovori
ranko 04/02/2015 - 23:15

U izjavi za danski sportski list,Rasmunsen je izjavio, da su se očito neki u Vardaru, naglo osetili ugroženi a što nije daleko od istine.Ko može da se oseti ugrožen?Ugroženi se mogu osetiti pojedini igrači koji ne zaslužuju prvu postavu a Indira ih je držala u ekipi ili ugrožena može biti i Indira jer ona lično ništa posebno nije uradila sa ekipom pa se plašila da Segej ne uvidi reanost.Očito, da su ti koji su se osetili ugroženi dolaskom Rasmunsena, hitno reagovali pre nego istina ne izadje na videlo.Gde je zvanična izjava Vardara za javnost jer ovakvi postupci će najviše štetiti ugledu Vardara ali i odnosu EHF-a prema ovom klubu.Ovako nešto niko od struktura u EHF-u ne voli.

Odgovori
Dzony 05/02/2015 - 13:23

Bas je dugo trajala ljubav. U sred sezone dovoditi konsultanta koji ne poznaje prilike u klubu i dobar dio igračica. Vardar će ove godine proći u četvrtfinale ali na F4 nece proći. Žalosno je gledati njihove igre na gostujućim terenima 4 utakmice 3 poraza, jedino pobijeđena nejaka Podravka. U četvrtfinalu će se sastati sa Metzom ili Đerom a u tim mečevima teško ili nikako nemaju šansi. Uloženi novac se ni 2 godinu za redom nece opravdati.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball