ZVANIČNO: Sanja Damnjanović u Viborgu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan ZVANIČNO: Sanja Damnjanović u Viborgu!

ZVANIČNO: Sanja Damnjanović u Viborgu!

zika.bogdanovic
1 komentar

Jedna od najboljih igračica Evrope na poziciji levog beka, Sanja Damnjanović (26), od naredne sezone igraće u dresu danskog Viborga. Nekadašnji „drim tim“ – višestruki šampion Evrope, privoleo je u svoje redove srpsku reprezentativku, koja je u prethodne dve sezone nastupala u dresu Podravke iz Koprivnice. Kao jedan od najboljih strelaca EHF Lige šampiona i član idealne postave EHF EURO 2012 u Srbiji, bivša igračica Zaječara i Krima je postala interesantna svim najjačim evropskim ekipama:

– Dovođenje Sanje Damnjanović je veliki korak u našim ambicijama da se vratimo u sam evropski vrh. Doveli smo igrača koji može da postigne mnogo golova protiv najjačih evropskih odbrana. Pored napada, odlična je i u odbrani, gde koristi svoje poznavanje igre. Dobili smo pravog igrača u pravim godinama – rekla je po potpisivanju ugovora sportski direktor Viborga, Suzan Vilbek.

Ugovor je potpisan na dve godine.

Možda vam se dopadne

1 komentar

nenad 27/03/2013 - 13:27

Ono šta sam već prije pisao na ovim stranica da Sanja napušta Podravku sada je i potvrđeno.Žao mi je što odlazi jer je stvarno super igračica.Želim joj sve najbolje.

Srećno Sanja !!!

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball