I Kasper Hvit stiže u Makarsku - Adriagate stao iza projekta - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize I Kasper Hvit stiže u Makarsku – Adriagate stao iza projekta

I Kasper Hvit stiže u Makarsku – Adriagate stao iza projekta

zika.bogdanovic
2 komentari

Posle mnoštva sjajnih golmana sa naših prostora, kao i pojačanja u vidu najboljeg od najbojih – Tijerija Omejera, još jedno veliko svetsko golmansko ime, učestvovaće na 3.Međunarodnom Kampu rukometnih golmana u Makarskoj od 22. do 27. juna. Reč je o danskom super-staru iz KIF Koldinga, Kasperu Hvitu, već deceniju i više jednom od najprepoznatljivijih golmanskih imena planete. Autentični Danac je sa zadovoljstvom prihvatio poziv Makarana da bude deo njihovog projekta, a na Jadranu će provesti tri dana u radu, prenošenju iskustava i druženju sa mladim golmanima iz čitavog sveta. Godinama je Danac vodio prave bitke sa Omejerom u klupskim i reprezentativnim okvirima, pa će interesantno biti videti, kako će u istom timu raditi na edukaciji svojih naslednika.

ADRIAGATE.COM STAO IZA PROJEKTA

Adriagate.com je vodeća turistička agencija specijalizirana za smještaj za odmor u Hrvatskoj. Temelj njenog poslovanja je kvalitetna turistička ponuda i profesionalna usluga orijentirana prema individualnim željama i potrebama klijenata.

Ponuda Adriagate.com predstavlja velik dio turističkog proizvoda u Hrvatskoj, uključujući kvalitetni privatni smještaj, hotelski smještaj, krstarenja Jadranom te autentični smještaj karakterističan za Hrvatsku, kao što su kamene kuće i izolirane kuće na otocima. Dodatno nude usluge prijevoza, brodske karte, transfere i uslugu rent-a-cara.

Adriagate.com, sa sjedištem u Splitu, uspješno posluje već 12 godina. Iako je glavni prodajni kanal agencije Internet, Adriagate.com ima i klasične poslovnice u Vodicama, Rogoznici te Budimpešti.

– Drago nam je da je Adriagate prepoznao kvalitetu te postaje jedan od vodećih sponzora kampa uz Izvor osiguranje. Sudionici će od ove godine biti smješteni u Tučepima u hotelima ALGA i NEPTUN pored Makarske, dok će se treninzi, kao i do sada odvijati u gradskoj dvorani Makarska – kaže direktor Kampa Mario Čaljkušić.

adriagate_makarska

Možda vam se dopadne

2 komentari

mate 04/04/2013 - 23:17

kako tek treće izdanje? šta nema u OI godinama?

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball