Matijas Gidsel: Francuzi fizički prejaki za nas! - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2024 Matijas Gidsel: Francuzi fizički prejaki za nas!

Matijas Gidsel: Francuzi fizički prejaki za nas!

Marko Marjanović
0 komentar

Iako ima status najboljeg igrača najjače reprezentacije poslednjih godina, i uprkos razočaranju zbog poraza u antologijskom finalu, reči Matijasa Gidsela na pres konferenciji dokazuju o kakvom se sportisti radi.

Da je Danska dobila, teško je verovati da maestralni desni bek ne bi bio MVP. Iako su nijanse odlučivale o šampionu Evrope, Gidsel je rekao da su Francuzi zasluženo pobedili, a evo i zbog čega:

-Jako smo razočarani, ali je Francuska odigrala neverovatnu utakmicu. Iako smo većim delom vodili, mnogo smo grešili u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu sam osećao da je ovo naša utakmica, pogotovu na početku kada smo poveli tri razlike, ali nismo uspeli da sačuvamo prednost. Utisak mi je da je Francuska bila fizički prejaka u finišu utakmice, zaista impresivno.

-Nisu izgubili na snazi u završnici iako je meč bio jako zahtevan. Nismo uspeli da se snađemo sa njihovim velikim pivotmenima, to je bio naš najveći problem, nismo umeli da ih branimo. Oni su neverovatni, izgubili smo od fantastičnog tima – zaključio je Gidsel.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball