Pljušte ostavke u RSS: Povukli se Ljilja Knežević i Milorad Krivokapić - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2024 Pljušte ostavke u RSS: Povukli se Ljilja Knežević i Milorad Krivokapić

Pljušte ostavke u RSS: Povukli se Ljilja Knežević i Milorad Krivokapić

zika.bogdanovic
0 komentar

Nezadovoljstvo procesom odlučivanja, ali i rezultatima Upravnog odbora na čelu sa Milenom Delić, doveo je do još dve ostavke u rukovodećem telu srpskog rukometa. Prva sednica posle velikih takmičenja u decembru i januaru donela je i raspravu o izveštajima selektora Tonija Đerone i Uroša Bregara, a to je nužno podstaklo i neke druge teme koje je pre svega pokrenula legendarna rukometašica Ljiljana Knežević, koja je upravo na predlog svoje bivše saigračice, sadašnje predsednice RSS, ušla u ovo telo.

Na kraju svog izlaganja Ljiljana Knežević podnela je ostavku na mesto člana UO, a to je za njom uradio i Milorad Krivokapić, nekada ispred UO zadužen za muške reprezentativne selekcije.  Podsećamo, nakon ekspresnog smenjivanja Tonija Đerone par dana po završetku nastupa Srbije na EHF EURO 2024, nezadovoljna odlukom koja je doneta mimo članova UO RSS, ostavku je podnela i proslavljena srpska reprezentativka, Jelena Erić.

Rukometni savez Srbije dobio je i novog generalnog sekretara. Svetozara Stankovića zvanog Jaran na funkciji prvog operativca Saveza zameniće nekadašnji trener i selektor mlađih reprezentativnih selekcija, Aleksandar Brković.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball