NIkolaj Jakobsen: Ne volim srebrne medalje, razočarani smo - nismo iskoristili prilike da rešimo meč - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2024 NIkolaj Jakobsen: Ne volim srebrne medalje, razočarani smo – nismo iskoristili prilike da rešimo meč

NIkolaj Jakobsen: Ne volim srebrne medalje, razočarani smo – nismo iskoristili prilike da rešimo meč

Marko Marjanović
0 komentar

Iako je kontinuitet osvajanja medalja na velikim takmičenjima nastavljen, Danci nikako nizu zadovoljni srebrom na EHF Euro 2024, pogotovu jer titulu čekaju od Beograda 2012. 

U jeku generacije koje mnogi smatraju najjačom ikada, Danska nikako ne uspeva da se popne na evropski tron, uprkos het-triku na Svetskim prvenstvima. S toga ni selektor Nikolaj Jakobsen nije bio zadovoljan. Evo šta je rekao na pres konferenciji nakon finala:

-Ne volim srebrne medalje. Utakmica je bila dobra, teška, obe reprezentacije igrale su na jako visokom nivou. Imali smo šanse, nismo ih iskoristili. U tome je ključ. Kada je trebalo da prelomimo meč, nismo uspeli. I zato sada sedimo ovde razočarani. Bili su za nijansu bolji od nas u dodatnih deset minuta – rekao je Nikolaj Jakobsen.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball