Kamila i Ivan najbolji na svetu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kamila i Ivan najbolji na svetu!

Kamila i Ivan najbolji na svetu!

zika.bogdanovic
0 komentar

Protekle nedelje smo na peščanim terenima Margitsigeta uživali u majstorijama najboljih svetskih igračica i igrača Rukometa na pesku, a svi koji su pratili utakmice putem odličnog „livestream“-a su bili u prilici da izaberu najbolje igrače po svom ukusu. Balkan-Handball je svojim čitaocima ostao dužan informaciju o najboljim pojedincima ovog SP, tj. o najboljem timu Prvenstva, na osnovu izbora predstavnika timova i stručnog žirija.

U ženskoj konkurenciji najbolji sastav čine Regina Gulbrandsen (NOR, najbolji golman), Rakel Kanjo (ESP, desno krilo), Natali Sena (BRA, levo krilo), Renata Ciki (HUN, specijalista), Maria Luisa Garsija (ESP, najbolja odbrambena igračica), dok je najvrednija kruna, ona koja pripada MVP-u Prvenstva otišla u ruke Kamile Souze iz Brazila.

Kod momaka, najveća slava i počasti su pripali sledećim igračima: Mošin Jafai (QAR, golman), Nelson Amaral (BRA, desno krilo), Ivan Jurić (CRO, levo krilo), Atila Kun (HUN, pivot), Bruno Oliveira (BRA, specijalista) i Hagi Ture (ESP, najbolji odbrambeni igrač). Kruna najboljeg je zasluženo otišla u ruke fenomenalnog Ivana jurića, kapitena hrvatske selekcije i igrača koji kao u odbrani tako i u napadu postavlja standarde igranja ovog lepog sporta.

Trofeji za fer plej, onaj koji pripada ekipama koje su ostvarile najmanje isključenja, otišla je u ruke rukometašica Norveške i grača Španije.

Najbolji strelci Prvenstva su Frušina Krec (HUN) i Kataranin Anis Zuaui.

X.Q
FOTO: Jozo Čabraja

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball