Aleš Pajovič novi selektor Austrijanaca! - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Aleš Pajovič novi selektor Austrijanaca!

Aleš Pajovič novi selektor Austrijanaca!

zika.bogdanovic
0 komentar

Nekadašnji slovenački reprezentativac, novajlija u trenerskim vodama, Aleš Pajovič, dobio je šansu da vodi reprezentaciju Austrije od narednog leta! Četrdesetogodišnji Slovenac koji je osvojio tri EHF Lige šampiona kao igrač sa Siudad Realom, odnosno, srebro na EURO 2004 sa reprezentacijom, vodi ekipu austrijskog Graca, gde je i završio karijeru, biće šef struke austrijskog nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu 2020. godine, koje će pored Austrije ugostiti Švedska i Norveška.

Pajović, koji je sa Austrijancima postigao dogovor do juna 2021. godine, svoju premijeru imaće u narednoj EHF nedelji u okviru koje će njegov tim odigrati dva meča sa selekcijom Španije.

  • Mlad sam, motivisan kao trener, a ova šansa mi daje još veću motivaciju. Voditi reprezentaciju je nešto posebno. Igrao sam na svim mogućim scenama, tako da kada je došla ponuda, nisam mogao da kažem „ne“. Ponosan sam na to da mi je OHB ponudio saradnju. Radujem se zajedničkom radu sa igračima i uveren sam da ćemo dosta toga postići – rekao je Pajovič. 

FOTO: Slavko Kolar

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball