Barsa rutinski overila plasman na fajnal-for! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Barsa rutinski overila plasman na fajnal-for!

Barselona će braniti titulu na fajnal-for turniru u Kelnu! Osam dana nakon trijumfa u Flensburgu 33:29, Katalonci su od istoimenog tima bili bolji i na domaćem terenu, 27:24 (10:10). 

Nemački predstavnik je skoro svih 60 minuta odigrao u egalu protiv favorita, ali to nije bilo dovoljno za polufinale. Trebala im je pobeda od najmanje četiri gola razlike, a tome nisu bili blizu, jer je njihovo maksimalno preimućstvo u ovom meču ujedno bilo i minimalno – jedan gol.

Barsa se izborila za novi plasman u Keln, i priliku da postane prva ekipa od formiranja ovog formata takmičenja koja je odbranila trofej.

Benjamin Burić je večeras zaustavio osam pokašaja, dve odbrane dodao je i Meler. Na drugoj strani, Perez de Vargas sedam intervencija.

Pre Barselone, plasman u Keln obezbedili su Vesprem i Lomza Vive Kielce, a poslednji učesnik biće poznat nakon okršaja Kila i PSŽ-a.

 BARSELONA-FLENSBURG 27:24 (10:10)

Barselona: Dika Mem 6, Youssef Ben Ali 5, Luka Cindric 4, Blaz Janc 3, Haniel Langaro 2, Aitor Arino 2, Aleix Gomez 2, Thiagus Goncalves 1, Domen Makuc 1, Angel Fernandez 1.

Flensburg: Hampus Wanne 6, Lasse Svan 4, Johannes Golla 4, Teitur Einarsson 3, G øran Søgard 3, Mads Mensah 2, Jim Gottfridsson 2.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *