Brest dominantan u francuskom četvrtfinalu Lige šampiona! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Brest dominantan u francuskom četvrtfinalu Lige šampiona!

Brest dominantan u francuskom četvrtfinalu Lige šampiona!

Marko Marjanović
0 komentar

Rukometašice Bresta napravile su veliki korak ka plasmanu u polufinale DELO EHF Lige šampiona, pošto su u prvom četvrtfinalnom meču ubedljivo savladale Mec na svom terenu 34:24 (16:11).

Da će duel dva najbolja francuska tima, a vrlo verovatno i čitav dvomeč, pripasti devojkama iz Bretanje, nagovešteno je već na samom početku, kada su povele sa 8:2. Tu razliku su održavale do odlaska na odmor, da bi u 45. minutu stigle do maksimalnih plus 10, sa koliko su i završile meč.

Briljiala je Ana Gros sa 1o pogodaka uz samo jedan promašaj, a sjajno ju je pratila Đurđina Jauković sa šest pogodaka, dok je Slađana Pop-Lazić doprinela sa tri. Na drugoj strani, Ćamila Mićijević i Tjaša Stanko su po dva puta pogodile. 

Prvi meč poslednjeg četvrtfinalnog para između Vipersa i Rostov Dona na programu je u utorak.

BREST-MEC 34:24 (16:11)

BREST: Darlo 9 odbrana, Toft 9 odbrana – Gros 10, Jauković 6, Gulden 4, Pop-Lazić 3, Koatanea 3, Moni 2, Toblan 2, Lasurs 2, Niakate 1, Fopa 1 

MEC: Ekerle 4 odbrane, Sako 3 odbrane – Burgard 4, Sajka, Mićijević 2, N’guan 2, Uet 2, Stanko 2, Kanor 2, Lusiano 2, Nokandi 1, Bon 1, Broh 1, Perederij 1

 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball