Cindrić pred Tunis: Čvrsta odbrana nam je osnova, treba nastaviti ovim putem (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Cindrić pred Tunis: Čvrsta odbrana nam je osnova, treba nastaviti ovim putem (Video)

Ako želi na Olimpijske Igre u Tokio, reprezentacija Hrvatske mora da pobedi Tunis (18.30), a potom da uzda u Francusku protiv Portugala (21.00). Balkanskoj selekciji bi u slučaju trijumfa nad Afrikancima bilo dovoljno da domaćin kvalifikacionog turnira u Monpeljeu ne izgubi od Portugalaca, ili da Portugalci pobede najmanje sa osam razlike. U svakom drugačijem slučaju, Hrvoje Horvat i njegovi momci neće igrati na Olimpijskim Igrama u Japanu.

Međutim, „Kauboji“ se ne bave kalkulacijama i gledaju isključivo u svoje dvorište, što potvrđuje i izjava Luke Cindrića, strelca pobedonosnog gola protiv Portugala.

Mislim da smo protiv Portugala izvukli snagu i pobedili. Pokazali smo karakter i da se u teškim situacijama možemo nositi sa svakim. Dogovor je bio da nam čvrsta obrana bude nosilac igre i to ćemo i večeras napraviti, uz pokretan napad. Portugal smo već dobili, nadam se da ćemo pobediti i Tunis, to je bio naš cilj. Sa Francuzima nismo uspeli, pali smo u zadnjih petnaestak minuta. Međutim, sretan sam, imamo još puno mesta za napredak, ali mislim da treba ići dalje ovim putem i da će u budućnosti doći dobri rezultati.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *