Davis: Izgubili smo meč u prvih 20 minuta - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Davis: Izgubili smo meč u prvih 20 minuta

Davis: Izgubili smo meč u prvih 20 minuta

Marko Marjanović
0 komentar

Još jedna sezona, još jedna propuštena prilika za Vesprem. Nakon poraza od Kila u antologijskom polufinalu, osvajanje Lige šampiona i dalje ostaje nedosanjani san za mađarskog šampiona. 

Deset minuta pre kraja utakmice, Vesprem je vodio sa 28:24, imao veliku priliku i u produžetku, ali je na kraju ostao kratkih rukava. Trener David Davis smatra da je presudio loš početak, iako je njegov tim od minus sedam stigao do plus četiri.

-Bilo je teško jer nismo počeli utakmicu kako treba. Moje mišljenje je da smo izgubili utakmicu u prvih 15, 20 minuta. Da, uspeli smo da se vratimo i preokrenemo, ali smo potrošili previše energije da bi posle mogli da zatvorimo utakmicu. Igra se od prvog do 60 minuta, a ne na intervale. Šteta, zaista smo igrali dobro u ovoj polusezoni. Uložili smo veliki trud, ali nije bilo dovoljno. Vratićemo se jači, pokušaćemo da se plasiramo na naredni fajnal-for – rekao je David Davis.

-Igrali smo dobro u prvom delu sezone, posle ovoga treba tako i da nastavimo. Ne znam šta se dogodilo u prvih 15, 20 minuta. Borili smo se, pokušavali, ali energija nije bila na potrebnom nivou. Previše smo se potrošili u jurenju rezultata, i na kraju ostali kratki – dodao je Gašper Marguč.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball