Đer pregazio CSKA u borbi za treće mesto – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Đer pregazio CSKA u borbi za treće mesto

Nakon tri uzastopne titule, Đer je ovu takmičarsku godinu okončao na trećem mestu DELO EHF Lige šampiona, zahvaljujući ubedljivoj pobedi na CSKA 32:21 (18:8). U velikom finalu, od 18.00 sastaju se Brest i Vipers Kirstiansand.

Igra mačke i miša viđena je u duelu timova koji su u subotu poraženi u polufinalima. Uprkos tome što su imale mnogo zahtevniji susret, igračice Đera su mnogo spremije ušle u okršaj za utešnu nagradu i ubedljivo slavile protivn novog ruskog prvaka i debitanta na fajnal-foru.

CSKA je mogao doživeti još katastrofalniji poraz, pošto se početkom nastavka našao u zaostatku od čak 15 golova. Briljirala je Stine Oftedal sa realizacijom 7/7, ali će ovaj meč ostati upamćen pre svega kao poslednji u igračkoj karijeri čuvene Anite Gerbic.

ĐER-CSKA 32:21 (18:8)

ĐER: Solberg 7 odbrana, Glose 4 odbrane, Lejno – Oftedal 7, Nze Minko 3, Hansen 3, Gerbic 3, Dale 2, Lukač 2, Amorim 2, Faluvegi 2, Kristiansen 6, Fodor 1, Kurti 1

CSKA: Mason 4 odbrane, Sedojkina 3 odbrane – Heindal 3, Skorobogatčenko 2, Dmitrieva 2, Ilina 2, Gorškova 2, Ristovska 3, Vedekina 1, Sudakova 1, Čigirinova 1, Mihaljičenko 4, Markova, Goršenina

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *