Đer pregazio CSKA u borbi za treće mesto - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Đer pregazio CSKA u borbi za treće mesto

Đer pregazio CSKA u borbi za treće mesto

Marko Marjanović
0 komentar

Nakon tri uzastopne titule, Đer je ovu takmičarsku godinu okončao na trećem mestu DELO EHF Lige šampiona, zahvaljujući ubedljivoj pobedi na CSKA 32:21 (18:8). U velikom finalu, od 18.00 sastaju se Brest i Vipers Kirstiansand.

Igra mačke i miša viđena je u duelu timova koji su u subotu poraženi u polufinalima. Uprkos tome što su imale mnogo zahtevniji susret, igračice Đera su mnogo spremije ušle u okršaj za utešnu nagradu i ubedljivo slavile protivn novog ruskog prvaka i debitanta na fajnal-foru.

CSKA je mogao doživeti još katastrofalniji poraz, pošto se početkom nastavka našao u zaostatku od čak 15 golova. Briljirala je Stine Oftedal sa realizacijom 7/7, ali će ovaj meč ostati upamćen pre svega kao poslednji u igračkoj karijeri čuvene Anite Gerbic.

ĐER-CSKA 32:21 (18:8)

ĐER: Solberg 7 odbrana, Glose 4 odbrane, Lejno – Oftedal 7, Nze Minko 3, Hansen 3, Gerbic 3, Dale 2, Lukač 2, Amorim 2, Faluvegi 2, Kristiansen 6, Fodor 1, Kurti 1

CSKA: Mason 4 odbrane, Sedojkina 3 odbrane – Heindal 3, Skorobogatčenko 2, Dmitrieva 2, Ilina 2, Gorškova 2, Ristovska 3, Vedekina 1, Sudakova 1, Čigirinova 1, Mihaljičenko 4, Markova, Goršenina

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.