DRUGI ŽIVOT AG KOPENHAGENA: Vraća se Kasi! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa DRUGI ŽIVOT AG KOPENHAGENA: Vraća se Kasi!

DRUGI ŽIVOT AG KOPENHAGENA: Vraća se Kasi!

zika.bogdanovic
0 komentar

Za par godina u rukometu pokazao je da naš sport može da bude vrhunski šou, kada se stvari postave na prave osnove, a onda je preko noći izašao ostavivši vrhunski projekat AG Kopenhagen bez sponzora, a vrhunske igrače poput Andersona, Boldsena, Hvita i drugih na „belom hlebu“ posle Olimpijskih Igara u Londonu. Sada je rešen da se ponovo vrati i napravi još bolju rukometnu priču u Kopenhagenu – Jesper KASI Nielsen.

– Obećao sam vam, kada se zaustavi ovo ludilo protiv moje familije, vraćamo se sa AGK jači nego ranije. Bićemo ponovo jedan od najboljih timova Evrope, deo najvećeg evropskog sportskog spektakla i najveće danske sportske poslovne mreže – napisao je Nielsen na svom Fejsbuku, a na pitanje novinara da li se plaši da vrhunski igrači neće želeti da dođu u taj klub, nakon toga što ih je ostavio na početku sezone bez ugovora, Kasi je rekao:

– Nisam nervozan što se tiče privlačenja igrača u novi AGK projekat. Svi igrači u Danskoj koji budu dobili šansu da igraju kod nas, prihvatiće je. Jednom kada AGK postane projekat u pravom smislu te reči, ni jedan klub u Danskoj neće moći da se meri sa tim – siguran je Kasi.

AG Kopenhagen je za vreme njegove „vladavine“ bio poznat kao klub inovator. Igrao je danski šampion u dresovima bez rukava, obarao svetski rekord u gledanosti jednog meča igrajući na stadionu finale danskog plej-ofa sa Silkeborgom pred 36000 ljudi, kao i četvrtfinale EHF Lige šampiona sa Barselonom…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball