Dujšebaev: U Vardaru ništa novo, prazna hala naša prednost! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Dujšebaev: U Vardaru ništa novo, prazna hala naša prednost!

Bliži se kraj još jednoj dužoj pauzi rukometaša Vardara – u okviru 7. kola EHF Lige šampiona, skopski tim će u četvrtak od 18.45 pred praznim tribinama dočekati lidera grupe A, Lomza Vive Kielce.

Poljksi šampion je među timovima koji su imali nešto manje nepogodnosti kada je pandemija koronavirusa u pitanju, pa su tako odigrali dva meča više od Vardara u dosadašnjem toku takmičenja. Ekipa Talanta Dujšebaeva uporedo igra i u domaćem šampionatu, što im daje značajnu prednost pred derbi u SC „Jane Sandanski“, ali slavni Kirgiz najveću povoljnost vidi u tome što će Vardar igrati bez pomoći navijača sa tribina.

-Kostur Vardara je ostao isti, a ni taktika se nije bitno promenila, samo što su neki igrači promenili uloge. Ekipa se bori i igra lepo. Mislim da je i ove sezone njihov san da igraju fajnal-for Lige šampiona. Solidan su tim, odigrali su dobro protiv Fkensburga, izgubili od Meškov Bresta. Najveća prednost Vardara godinama u nazad su fantastični navijači. Uvek je teško igrati u Skoplju, ali sada kada nema publike na tribinama, naše šansu su mnogo veće – rekao je dugogodišnji trener Vive Kielcea.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *