DUŠEBAJEV BESAN: Nemci prave đavola od mene - Neka počnu revanš sa 10:0! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa DUŠEBAJEV BESAN: Nemci prave đavola od mene – Neka počnu revanš sa 10:0!

DUŠEBAJEV BESAN: Nemci prave đavola od mene – Neka počnu revanš sa 10:0!

zika.bogdanovic
0 komentar

U šta može da se pretvori borba za plasman u TOP 8 EHF Lige šampiona, najbolje vidimo na primeru skandala u kome su učestvovali treneri Kielcea i Rajn Nekar Levena, velika imena, Talant Dušebajev i Gudmundur Gudmudson. Situacija se, međutim, ne smiruje ni tri dana posle incidenta o kome bruji cela rukometna Evropa, a u kome je izbegnut i fizički obračun dvojice stručnjaka velikog renomea. I dok čeka kaznu EHF-a, koji je pokrenuo disciplinski postupak, legendarni Dušebajev se ne smiruje, jer misli da je bio isprovociran:

– Da, zatrčao sam se prema njemu, ali ne da bih se tukao. Rekao sam mu šta sam imao o njegovom ponašanju. Video sam razne stvari u životu, ali ono što je on pokazao – nikada. Pokazao sam na konferenciji posle utakmice, šta je taj gospodin uradio. Tokom meča je odjednom pogledao u mene, uhvatio se za međunožje, onda je podigao ruku ka ustima. Bio sam šokiran – rekao je Dušebajev u intervju poljskom Super Expressu i prokomentarisao disciplinski postupak protiv njega:

– Ekstremna agresivnost? Sada, oni žele diskvalifikaciju, možda i moju smrt posle toga? Nikada, međutim, neće dobiti moju glavu. Neka im odmah daju da drugu utakmicu počinju sa 10:0. Nemački mediji prave anžela od njega, a đavola od mene. To je hipokrizija. Proverite Gudmundsonovo ponašanje. Kako taj čovek pravi konflikte u Bundesligi, i kako se ponašao kao selektor Islanda. Lista njegovih incidenata je dugačka, a sada glumi nevinost – zaključio je ljuti Kirgiz. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball