Duvnjak po prvi put u Bitolju: Rukomet se igra zbog ovakve atmosfere - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Duvnjak po prvi put u Bitolju: Rukomet se igra zbog ovakve atmosfere

Duvnjak po prvi put u Bitolju: Rukomet se igra zbog ovakve atmosfere

zika.bogdanovic
0 komentar

Domagoj Duvnjak, po prvi put,igrao je u Bitolju, a njegov Kil nije imao lak posao u pobedi nad domaćim Eurofarm Pelisterom:

  • Mnogo smo se mučili u napadu, dali smo samo 23 gola što je jako malo za naš stil igre, primili smo samo 20 to je dobro, bila je dobra odbrana kao i naš golman. Mislim da je to bio ključ pobede na današnjoj utakmici. Pre svega je bilo teško igrati u ovakvoj atmosferi, ja sam prvi put igrao u Bitolju i stvarno sam uživao –  rekao je Duvnjak i podvukao ambijent:
  • Predivna atmosfera, znali smo da nas čeka vrela atmosfera, pripremili smo se dobro. Ja kažem da igramo rukomet zbog ovakve atmosfere, svaka čast domaćinu.

Sledi veliki derbi sa Magdeburgom:

  • Kad igraš za ovaj klub napadaš svaki put, to je tako bez obzira na dva poraza u prvenstvu. Imamo u subotu jako važnu utakmicu, videćemo, idemo meč po meč. U Ligi šampiona imamo tri pobede pa ćemo videti dokle ćemo dogurati.

Uroš Borzaš bio je deo domaćeg sastava koji je bio daleko bolji nego na premijeri sa Kolštadom:

  • Nedostajalo je možda neiskustvo. Oni su na kraju meča igrali iskusnije čuvali loptu, mi smo posrljali na kraju ali smo pokazali da možemo da igramo protiv najvećih ekipa na svetu pogotovo na domaćem terenu. Jako mi je drago zbog ekipe, nismo pobedili ali smo pokazali karakter protiv možda najbolje ekipe na svetu u zadnjih deset godina. Ja sam jako ponosan i treba ovako da nastavimo.

Da li je možda bolji napad bio ključ pobede Kila?

  • Sigurno, oni su igrali baš dobru odbranu, mi nismo iskoristili šanse koje su nam se otvorile pred kraj utakmice ali šta da se radi, analiziraćemo i nadam se da ćemo da ispravimo greške.

Leonid Risteski

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball