Balkan-Handball.com

EHF Kup: Gruđanke savladale Rudar u revanšu

U revanš meču 3. kola EHF Kupa za dame, HRŽK Grude je savladao Rudar 30:22 (17:11) i tako obezbedio plasman u osminu finala evro takmičenja. Dan ranije, crnogorski tim satkan od devojaka rođenih 2004. godine i kasnije, izborio je remi 29:29, ali u revanšu je iskustvo tima iz BiH došlo do izražaja. Oba meča odigrana su u u Univerzitetskoj dvorani u Podgorici.

Ekipa Rudara se u ovom dvomeču suprostavila Gruđankama bez sedam standardnih prvotimkim zbog problema sa povredama i koronavirusom. 

Aktuelne šampionke Bosne i Hercegovine su  jedini ovogodišnji predstavnik Bosne i Hercegovine u ženskoj konkurenciji na evropskoj sceni, a ovo im je peti izlazak u Evropu.

RUDAR – GRUDE 22:30 (11:17)

RUDAR: Škerović (9 odbrana), Radović, Ražnatović, Kuzmanović 1, Rakočević, Vukčević 5, Vujadinović 2, Marković 1, Milošević, Peruničić, Brajović, Pavićević 1, Radmanovuć 3, Mitrović 4, Lutovac 2, Brković 1.

GRUDE: Lese (11 odbrana), Čutura 6. Miloš, Stamatović, Nikić 5, Boban, Petković 1, Lugonjić 1, Vujić 3, Globarević 1, Lovrić 5, Karačić, Boras 2, Brnada, Zubac, Ilić 6.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *