GOG ponovo bolji od Trebnja, Eurofarm Pelister i matematički u osmini finala – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

GOG ponovo bolji od Trebnja, Eurofarm Pelister i matematički u osmini finala

I drugi put u dva dana, danski GOG Gudme savladao je Trimo Trebnje u „Stožicama“, ovoga puta kao nominalni gost – 27:30 (13:16). Slovenački predstavnik je šestim uzastopnim porazom izgubio i teoretske šanse da se nađe među četiri najbolje ekipe u grupi, što znači da Eurofarm Pelister više ne mora da strepi za plasman u osminu finala.

Trimo Trebnje se držalo u egalu u prvoj polovini prvog poluvremena, do rezultata 7:7, da bi se danski tim nakon toga odvojio serijom 3:0. Odlučujući period bio je početak nastavka, kada je GOG sa četiri gola bez odgovora pobegao na nedostižnih 20:13. U samom finišu, momci Uroša Zormana uspeli su da smanje zaostatak, ali ne i da ugroze trijumf protivnika. 

RK Trimo Trebnje – GOG Gudme 27:30 (13:16)
GOG Gudme:  Hallgrimsson 15 odbrana, Andreassen 1 odbrana; Pytlick 7, Nielsen 1, Jacobsen, Frederik Andersen, Madsen, Laerke 4, Bergendahl 2, Gidsel 2, Kildelund 2, Zachariassen 3, Jakobsen 3, Olsen 6, Emil Andersen, Clausen; Coach: Nicolej Krickau.
RK Trimo Trebnje:
Tomić 4 odbrane, Brana 2 odbrane; Raso 3, Didovic 2, Grojzdek, Radojkovic 6, Dobovicnik 1, Cingesar, Hamidovic 1, District 4, Potocnik, Udovic 5, Grbic 1, Cirar 3, Florjancic

GRUPA D

RNL 15

GOG 12

Kadeten 10

Eurofarm Pelister 9

Trimo Trebnje 4

Tatabanja 0

*GOG i Tatabanja imaju po devet, svi ostali timovi po osam odigranih mečeva.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *