Golman "Orlića" Nikola Ćirović pred Francuze: Možemo do polufinala - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Golman „Orlića“ Nikola Ćirović pred Francuze: Možemo do polufinala

Golman „Orlića“ Nikola Ćirović pred Francuze: Možemo do polufinala

zika.bogdanovic
0 komentar

Kadetska reprezentacija Srbije ostvarila je plasman na Svetsko prvenstvo koje će naredne godine biti održano u Makedoniji. „Orlići“ su se plasirali u TOP 8 na EP u Hrvatskoj, gde ih čekaju dueli sa Francuskom u utorak (18.30) i Danskom u sredu (18.30).

  • Dobro je, ima dobrih i loših stvari, ali važno je da imamo šta da popravimo. Bilo je uspona i padova, ali plasman u TOP 8 je velika stvar. Možemo da polufinala. Hrvatska je izuzetno kvalitetna reprezentacija. U glavama nam je Francuska – kaže jedan od najboljih pojedinaca u srpskom timu, golman Nikola Ćirović, koji na pohvale na svoj račun odgovara:

  • Očekivao sam to, to je moj nivo.

Saša Radosavljević ispunio je sa svojim izabranicima zacrtano – plasman u glavnu fazu takmičenja.

  • Ono što smo planirali, to smo realizovali. Mogu biti zadovoljan. TOP 8 je bio naš osnovni cilj od trenutka kada smo se okupili. S obzirom na probleme koje je imala ova selekcija, da su druge selekcije imale više okupljanja, već smo napravili dobar rezultat. Probaćemo da odigramo što bolje protiv Francuza i Danaca. Momci će biti spremni. Povređeno Ćaćića zameniće Aleksa Živković, sa kojim ćemo pokušati da zadržimo visok nivo odbrane. Ostali imaju sitnije povrede, koje ne utiču na igru u ovom trenutku. Hrvatska i Nemačka odskaču po kvalitetu. Nas je sam ishod duela Izraela i Portugala poremetio pred start duela sa domaćinom. Nismo ušli u meč kako smo želeli, prethodno shvativši da smo izborili plasmanom pobedom Portugalaca. To su mladi momci i to je donekle razumljivo. Trening oporavka je oporavljen, bili smo na izletu u organizaciji organizatora i sada je fokus na Francuzima. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball