Hrvoje Horvat i Toni Đerona složni: Pobedila bolja odbrana - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Hrvoje Horvat i Toni Đerona složni: Pobedila bolja odbrana

Hrvoje Horvat i Toni Đerona složni: Pobedila bolja odbrana

zika.bogdanovic
0 komentar

Selektor reprezentacije Hrvatske, Hrvoje Horvat, istakao je značaj odbrane u pobedi nad Srbijom 23:20 koja je „Kauboje“ približila plasmanu u glavnu fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj:

  • Došli smo ovde sa ciljem da odbrana treba da bude perfektna ako želimo da prođemo grupu. Na to smo se fokusirali, i u ove dve utakmice ste to mogli da vidite. Znali smo da neće biti utakmica sa puno golova i lepa, fokusirali smo se na defanzivu – bio je kratak Horvat.

Selektor reprezentacije Srbije, Toni Đerona, složio se da je odbrana presudila u korist Hrvata:

  • Čestitke Hrvatima jer su zaslužili pobedu. Poveli smo samo jednom, tada su napravili 3:0 i bilo je teško da se vratimo. U drugom delu smo pokušavali da se vratimo, ali nije bilo moguće jer smo gubili lopte i promašivali zicere. Imali smo problema sa njihovom jakom odbranom jakom. Slažem se, ekipa koja je bila bolja u odbrani pobedila je. Imamo još da radimo, zadovoljan sam duhom moje ekipe, možemo još da napredujemo.

Golman srpskog tima Vladimir Cupara ovako je video događanja u Seged Areni:

  • Čestitke Hrvatima i mojim momcima na borbi. Hvala navijačima koji su nam pružili snagu. Protiv Francuske je sve u našim rukama, ako treba da idemo u glavnu fazu znamo šta nam je činiti. Imamo dva dana da se spremimo.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball