Ipak ne može: Petar Nenadić propušta Evropsko prvenstvo! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Ipak ne može: Petar Nenadić propušta Evropsko prvenstvo!

Reprezentacija Srbije će na predstojećem Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj morati bez Petra Nenadića. Vedeta Vesprema i jedan od najboljih evropskih napadača prethodnih godina, neće uspeti na vreme da se oporavi od povrede, procena je medicinskog tima.

Umesto njega, selektor Đerona je naknadno pozvao Nemanju Zelenovića. Sastav „Orlova“ je pretrpeo određene izmene, pa su se u novoj godini trenažnom procesu pridružili igrači iz Bundeslige nakon završetka obaveza u svojim klubovima. Po prvobitnom spisku selektora Đerone na završnim pripremama za kontinentalni šampionat u Staroj Pazovi su se našli Dejan Milosavljev, Mijajlo Marsenić, Ilija Abutović i pomenuti Zelenović.

Drugi deo priprema ne nastavljaju Danilo Radović, Davor Basarić i Mihajlo Radovanović.

Rukometaši Srbije će uoči odlaska na kontinentalni šampionat odigrati dve kontrolne utakmice sa Nemačkom, koje su na programu 7. i 9. januara u Nemačkoj. Naša selekcija će 11. januara krenuti put Segedina, gde će igrati grupnu fazu EHF EURO 2022. Srbija se nalazi u grupi C sa reprezentacijama Francuske, Hrvatske i Ukrajine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *