Kielce u punom sastavu do kraja sezone, neizvesnost o budućnosti prolongirana do kraja marta - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kielce u punom sastavu do kraja sezone, neizvesnost o budućnosti prolongirana do kraja marta

Kielce u punom sastavu do kraja sezone, neizvesnost o budućnosti prolongirana do kraja marta

Marko Marjanović
0 komentar

Sudbina vicešampiona je još uvek neizvesna. Na poslednjem sastanku, rukovodstvo Vive Kielcea je odlučilo da završi sezonu u aktuelnom sastavu uprkos budžetskom opterećenju, ali se još uvek ne zna šta će biti od leta. Da li će poljski šampion figurirati u evropskom vrhu i dalje, zavisi od ishoda pregovora sa sponzorima, odnosno pronalaženja generalnog sponzora.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

Tokom sastanka sa članovima Nadzornog odbora, Upravni odbor je ocenio stanje u klubu i status pregovora sa potencijalnim sponzorima, posebno generalnim. Kao rezultat sastanka, razmotrenih scenarija, potencijala sponzorstva i pregovora o transferima, Upravni odbor je odlučio da nastavi učešće u domaćim i evropskim takmičenjima do kraja sezone 2022/2023 sa najjačim sastavom, a šta će sa igračima biti naredne takmičarske godine, još uvek je neizvesno. 

Dalje odluke o učešću i nivou tima u sezoni 2023/24 biće donete do kraja marta ove godine. Ova odluka će uzeti u obzir budžetske mogućnosti kluba, a samim tim i potencijalni sastav tima. U postizanju ovog cilja računamo na podršku Grada Kielcea, kompanija sa kojima klub sarađuje i onih sa kojima vodi razgovore o uspostavljanju saradnje.

Želimo da se zahvalimo igračima sa kojima se danas sastao Upravni odbor kluba na njihovoj posvećenosti i želji da nastave igru u Kielceu. Takođe želimo da se zahvalimo našim navijačima, sponzorima i ljudima dobre volje koji su pomogli klubu u teškim vremenima.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball