Kielce završilo posao u Danskoj: Sa plus osam iz Gudmea! (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kielce završilo posao u Danskoj: Sa plus osam iz Gudmea! (Video)

Kielce završilo posao u Danskoj: Sa plus osam iz Gudmea! (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

Dvostruki uzastopni finalista, Kielce, jako je blizu četvrtfinala i ove edicije EHF Lige šampiona. Prvak Poljske je u prvom meču osmine finala stekao ogromnan kapital na gostovanju GOG-u u Danskoj, 25:33 (10:18), pred revanš koji je na programu za sedam dana.

Aktuelni danski šampion imao je solidnu sezonu u elitnom takmičenju, ali je u prvom meču osmine finala bio pregažen od strane izabranika Talanta Dujšebaeva, koji su ranom serijom 7:o postavili stvari na svoje mesto. U finišu prvog poluvremena imali su i devet golova više na svom kontu.

Čak ni u nastavku, tim iz Gudmea nije uspeo da se spusti na manje od sedam golova deficita. Kielce je održvalao prednost igrom gol za gol do samog kraja, i ponelo kući ogromnu prednost.

GOG – Industria Kielce (10:18) 25:33

GOG: Dorgelo 6/22, Thulin 4/19 – Rasmussen 2, Jakobsen 2, Madsen 4, Zachariassen 4, Pedersen 3, Leger, Kildelund, Lyng Als 1, Lykke 3, Mensing 2, Lindskog, Blonz 3, Clausen.

Industria Kielce: Wolff 14/34, Wałach 2/5, Mestrić – Olejniczak 3, Kounkoud 3, A. Dujshebaev 9, Tournat 3, Karacić 1, Moryto 3, D. Dujshebaev 2, Thrastarson 5, Gębala, Karalek 1, Nahi 3 .

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball