Kiril Lazarov za BH: Toliko sam se mučio za ovaj momenat! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Kiril Lazarov za BH: Toliko sam se mučio za ovaj momenat!

Kiril Lazarov za BH: Toliko sam se mučio za ovaj momenat!

zika.bogdanovic
0 komentar

Kiril Lazarov je konačno na evropskom tronu! Prvi Makedonac koji se okitio titulom u najkvalitetnijem klupskom takmičenju u Evropi na F4 turniru u Kelnu, gomili individualnih titula prethodnih godina, pridodao je onu koju je najviše želeo! Godine poraza sa Atletiko Madridom, Vespremom, Zagrebom i Barselonom, brišu se, jer je sve stalo u jedan momenat – 31. maj 2015. godine. Makedonski as je za Balkan-Handball.com govorio iz miks-zone Lankses Arene:

– Nemam reči. Ovo mi je prvi put. Toliko sam se mučio, ali sam uvek bio pozitivac. Evo, došao je taj momenat. Bitno je verovati u životu, nikada da se ne predate. Prošle godine smo doživeli onakav poraz. Vrlo sam srećan – pričao je Lazarov bez daha:

– Vrlo sam zahvalan svima, stručnom štabu, saigračima. Moramo proslaviti kako treba. Teško je doći do F4, a kamoli do krune!

Vesprem je bio ozbiljan takmac na putu do krune…

– Iskreno, nisam se bojao, jer ta reč ne postoji u sportu, ali smo ih respektovali. Igraju pametno, španski stil, ali smo bili spremni, što se i videlo. Golmani su im doneli sigurnost. Znali smo kako treba. Osvojili smo sve što smo mogli da osvojimo – zaključio je Kire, a pesma je mogla da počne…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball