Kvalifikacije za Olimpijske igre: Krešimir Kozina menja povređenog Šipića – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Kvalifikacije za Olimpijske igre: Krešimir Kozina menja povređenog Šipića

Nakon povrede Luke Stepančića, hrvatska rukometna reprezentacija i novi selektor Hrvoje Horvat našli su se pred još jednim problemom i otkazom. Naime, kružni napadač Marin Šipić koji još od pripremnog perioda prošlog leta imao problema s ramenom, mora na operaciju. Drugim rečima, to znači da Marin Šipić neće biti na raspolaganju reprezentaciji za Olimpijske kvalifikacije u Monpeljeu od 12. – 14. marta 2021. godine.

Horvat je odlučio da umesto njega pozove Krešimira Kozinu, člana nemačkog  Gepingena. Poslednje veliko takmičenje na kojem je on igrao u reprezentaciji, bilo je Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i Danskoj 2019. godine.

Krešimir Kozina, reprezentativac Hrvatske:
„Jako sam sretan zbog poziva. Žao mi je Marina Šipića, i želim mu brz oporavak. Veselim se naravno kao i uvijek nastupu u reprezentaciji i ne mogu dočekati da se ponovno nađem s dečkima u svlačionici. Uvjeran sam da Hrvatska ima jako dobru reprezentaciju i da ćemo se plasirati na Olimpijske Igre. Što se mene tiče, u odličnoj formi sam i dakako spreman staviti se izborniku na raspolaganje“.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *