Metlićić revoltiran suđenjem: Sve na dansku vodenicu! Šprem: Gidsel sramota, nikada neće biti gospodin kao Duvnjak! - Balkan-Handball.com
Naslovna SP 2023 Metlićić revoltiran suđenjem: Sve na dansku vodenicu! Šprem: Gidsel sramota, nikada neće biti gospodin kao Duvnjak!

Metlićić revoltiran suđenjem: Sve na dansku vodenicu! Šprem: Gidsel sramota, nikada neće biti gospodin kao Duvnjak!

Marko Marjanović
0 komentar

Neće se skoro stišati bura nakon remija Hrvatske i Danske, na koji balkanska selekcija može biti ponosna uprkos činjenici da je četvrtfinale ostalo predaleko. Čitava hrvatska rukometna javnost revoltirana je suđenjem na ovoj utakmici, pa tako i legende u studiju RTL-a, Petar Metličić i Goran Šprem. Nisu oduševljeni ni ponašanjem Matijasa Gidsela…

Metličić:

  • Ne možemo im ništa zameriti, od početka su igrali koncentrisano i strpljivo. Pogotovo u napadu odigrali su odlično, mislim da smo zaslužili pobedu. Ali moram naglasiti – sudije su bile strašno loše, sve dvojbene odluke išle su Dancima na ruku, a i pokazali su da ne razumeju pravila.

Šprem:

-Jako mi je žao, ali momci- svaka čast! Pogotovo Šipiću koji ih je uništio. A tek Glavaš, nije promašio nijedan penal na ovom prvenstvu! A ti Gidsel, može te biti sram… Uz sve kvalitete koje imaš, s ovakvim ponašanjem nikad nećeš postati veliki igrač.

Metličić:

  • Nikad neće biti igrač kao gospodin Duvnjak. Nije hteo ni njegovu ruku prihvatiti. Ovakvo ponašanje dugo nisam video. Šta je to, sportista, šta je to?

Šprem:

– Dule dolazi do njega, objašnjava mu da ga nije udario u trbuh, a ovaj okreće glavu. Tipično danski, umišljeno…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball