LASTA oficijalni prevoznik EHF EURO 2012 - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa LASTA oficijalni prevoznik EHF EURO 2012

LASTA oficijalni prevoznik EHF EURO 2012

0 komentar

 Najpoznatiji prevoznik u Srbiji, kompanija Lasta, biće oficijalni prevoznik EHF EURO 2012. To je rezultat potpisanog protokola o saradnji između Rukometnog saveza Srbije i poznate kompanije:

– Čast je i zadovoljstvo biti oficijelni prevoznik jednog takvog takmičenja. kao što je Evropsko, ali za našu kompaniju i izazov. Već desetak godina smo najveći prijatelj srpskog sporta . Za nas je važno što će naših 16 autobusa biti u pogonu u četiri grada Srbije, gde već imamo dobre pozicije.

Prvi čovek RS Srbije, Velimir Marjanović, bio je zadovoljan potpisanim protokolom sa Lastom:

-Bez Laste i Policije ne može da prođe ni jedna manifestacija u Srbiji, kao što bez ministarstva omladine i sporta ne bi mogao da postoji sport. Lasta i RS Srbije počeli su saradnju kada ni jedni, ni drugi nismo imali sadašnje pozicije, kada je naš partner sa starim autobusima izlazio u Evropu, a mi sa starim navikama i u pretkvalifikacijama sa Luksemburgom, Farskim Ostrvima i Izraelom. Sada smo domaćini EHF EURO 2012, a Lasta sa novima vozilima šparta Starim kontinentom.

Generalni sekretar RSS, Božidar Đurković je istakao odličnu saradnju sa vodećim srpskim prevoznikom

– Vaterpolo i rukometni savez su prvi 2003. godine krenuli na zajednički put. Ovo je tek početak, očekuje nas još sponzorskih ugovora do kraja godine – najavio je Đurković.

izvor: rss.org.rs

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball