Pisma iz Brazila, Jovanka Radičević: "Možemo da se nosimo sa svima" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Pisma iz Brazila, Jovanka Radičević: "Možemo da se nosimo sa svima"

Pisma iz Brazila, Jovanka Radičević: "Možemo da se nosimo sa svima"

0 komentar

 PIŠE: JOVANKA RADIČEVIĆ

Trenutno sam u sobi, danas je slobodan dan. Bili smo malo u obilazak fudbalskog stadiona gdje je čuveni Pele proveo najveći deo karijere i postao najbolji na svijetu. Ranije je tu češće igrala i reprezentacija Brazila. Santos je lijep grad. Neobičan. Još uvjek nema puno ljudi na plažama da se kupa jer nije baš toliko vruće i toliko lijepo vrijeme. Inače, vrijeme je sparno, oblačno. Još uvjek nije pravo ljeto, hladnjikavo je po malo. U toku dana bude baš sparno, ali hvala Bogu, navikle smo se. Zato smo i došle puno ranije, da bi se adaptirale.

 Sjutra je taj meč sa Norveškom koji odlučuje ko će biti prvi u grupi. Vidjeli smo da svako svakog može da dobije. Mi smo na startu odigrale loše protiv Islanda. Nadam se da se neće ponoviti tako loše izdanje svih nas. Posle tog poraza odigrale smo mnogo bolje sa Njemicama i pokazale zaista zašto smo došle ovdje i koji nam je cilj. Kao što i sami znate i pratite, Angola je veliko iznenadjenje jer ko god da igra sa njima nije mu lako. Mnogo su brze i nezgodne, ali smo i tu utakmicu na kraju završile kako smo željele.

Sjutra nas očekuje Norveška, velesila rukometa. Sigurna sam da možemo da se nosimo sa svima i to smo pokazali više puta. Vjerujemo prije svega u naše dobro izdanje i veliku borbenost po čemu smo dobro poznate. Budite uz nas!

PREDHODNO "PISMO"…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball