Lavko: Mi koje smo igrali u Mađarskoj znamo koliko su Slovakinje neugodne - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Lavko: Mi koje smo igrali u Mađarskoj znamo koliko su Slovakinje neugodne

Lavko: Mi koje smo igrali u Mađarskoj znamo koliko su Slovakinje neugodne

Marko Marjanović
0 komentar

Ženska reprezentacija Srbije stigla je u Slovačku, gde je očekuje prva utakmica baraža za Svetsko prvenstvo 2021 koje će se od 1. do 19. decembra održati u Španiji. Najbolje srpske rukometašice odmeriće snage sa selekcijom Slovačke sutra od 18 časova.

Pred važne duele za plasman na Svetsko prvenstvo, iskusne reprezentativke, Kristina Liščević i Jelena Lavko smatraju da je ekipa izuzetno motivisana i fokusirana na cilj.

Kristina Liščević ističe da je Srbija tim koji je spreman za nove izazove:

  • Ova tri dana smo se fokusirali maksimalo da ispunimo zadatke koji su postavljeni pred nas, kako u napadu, tako i u odbrani. Slovačka nije ni malo jednostavan protivnik. Nikoga ne treba potcenjivati, iako slovimo za favorite, pogotovo zbog novog sistema. Moramo izuzetno koncentrisano da uđemo u obe utakmce, posebno ovu prvu. Imam puno nade u ovaj tim i očekujemo uvek velike rezultate. Ovo je važna utakmica, nadamo se najboljem jer svi bismo mi voleli da se nađemo u Španiji.

Jelena Lavko smatra da reprezentacija Slovačke nije ni malo naivna ekipa:

  • Jeste da se one nisu dugo pojavljivale na prvenstvima, ali nas par koje smo igrale u Mađarskoj imale smo prilike da igramo sa reprezentativkama Slovačke i mislim da su neugodan protivnik. Ali, ako mi damo svoj maksimum i igramo svoju igru, posebno ono što trener želi od nas i na način na koji je zamislio, ne bi trebalo da bude problema. Mislim da smo sve veoma motivisane da se plasiramo na Svetsko prvenstvo.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball