Lazarov pred put u Egipat: Imamo jasnu ideju šta nam je činiti! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Lazarov pred put u Egipat: Imamo jasnu ideju šta nam je činiti!

Lazarov pred put u Egipat: Imamo jasnu ideju šta nam je činiti!

Marko Marjanović
0 komentar

Seniorska reprezentacija Makedonije okupila se u nedelju u hotelu „Aleksandar Palas“, par dana uoči puta u Egipat, gde će odigrati dve kontrolne utakmice sa polufinalistom poslednjih Olimpijskih Igara, a u sklopu preprema za Evropsko prvenstvo koje će se u januaru održati u Mađarskoj i Slovačkoj.

Mečevi između Egipta i Makedonije u Kairu na programu su u petak i subotu.

Na dan okupljanja, selektor Kiril Lazarov, koji je za ovu akciju pozvao 22 igrača (uz devet rezervi), obratio se novinarima.

-Napravili smo kompletnu, detaljnu analizu četiri utakmice koje smo odigrali u kvalifikacijama. Znamo gde smo bili dobri, ali i u čemu smo bili loši, odnosno u kojim segmentima moramo napredovati. Imamo jasnu ideju kako treba da idemo napred i šta nam je činiti kako bi spremni dočekali Evropsko prvenstvo. Insistirao sam da u ovoj EHF nedelji imamo protivnika koji je jak, na evropskom i svetskom nivou. Prva opcija bila je Španija, žao mi je što nismo uspeli da se dogovorimo. Morali bi da promenimo tri leta i autobus, ali dobro, mislim da ni Egipat nije uopšte loša opcija – rekao je selektor Lazarov.

Foto: Gol.mk

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball