Ljubomir Vranješ četiri godine na klupi Nima! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Ljubomir Vranješ četiri godine na klupi Nima!

Nakon kratke epizode u Rajn Nekar Levenu, Ljubomir Vranješ je pred novom misijom! Iskusni stručnjak će se prvi put u trenerskoj karijeri oprobati u Francuskoj, gde će naredne četiri sezone predvoditi ekipu Nima.

Švedski stručnjak srpskih korena preuzima jedan od ambicioznijih timova u zemlji olimpijskih šampiona. Nim je sezonu za nama okončao na šestom mestu, nedovoljnom za plasman u EHF Ligu Evrope, u kojoj se takmičio do početka aprila, kada je u osmini finala eliminisan od Gorenja.

Pored novog šefa struke, klub je predstavio pet novih pojačanja, među kojima je i golman reprezentacije Slovenije, Joze Baznik (trogodišnji ugovor). On će činiti tandem sa još jednim novajlijom, Aleksandrom Demaijom, a ugovore su potpisali još srednji bek Jesper Konradson, levo krilo Boiba Sisoko i pivotmen Ugo Kančop-Baril.

Vranješ je tokom trenerkse karijere sedam godina predvodio Flensburg, sa kojim je 2014. osvojio Ligu šampiona. Radio je u Vespremu, Kristianštadu i Rajn Nekar Levenu. Bio je selektor Mađarske, Slovenije i na kratko Srbije. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *