MAĐIONIČAR SE OPRAŠTA: Zbogom Uve i hvala za sve! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa MAĐIONIČAR SE OPRAŠTA: Zbogom Uve i hvala za sve!

MAĐIONIČAR SE OPRAŠTA: Zbogom Uve i hvala za sve!

zika.bogdanovic
0 komentar

Jedno od najboljih levih krila u XXI veku, čovek koji je zbog svog stila izgradio armiju obožavalaca, Uve Genshajmer, završiće profesionalnu karijeru po završetku sezone 2023/2024. Ovo je objavio njegov klub Rajn Nekar Leven, u kome će rukometni majstor nastaviti da radi u ulozi sportskog direktora.

„Leven je moj klub. Ovo nije samo moja sportska kuća, već sam ovde našao mnogo prijatelja koji će me pratiti do kraja života. Sada se otvorila mogućnost da napravim iskorak u nešto novo, to mi puno znači i prihvatiću to ponosno“, rekao je Genshajmer u objavi na klupskom sajtu.

Tridesetsedmogodišnji Uve je u svojoj karijeri igrao samo za dva kluba. Dete je Rajn Nekar Levena gde je igrao do svoje tridesete godine, kada ga je zov viših ambicija odveo u redove Pari Sen Žermena. U timu „svetaca“ proveo je tri sezone, sve do 2019. godine, kada se vratio kući.

Karijeru je obeležilo i nekoliko težih povreda, ali navijači se nadaju da će legendarni rukometaš do kraja sezone ipak odigrati još koji minuta. Trenutno se oporavlja od teške povrede kolena zadobijene u meču sa Kilom maja ove godine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball