MALEROZAN VIKEND: Vinčeku pukli ligamenti kolena - Karačić, Dibirov, Cajc u autu... - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa MALEROZAN VIKEND: Vinčeku pukli ligamenti kolena – Karačić, Dibirov, Cajc u autu…

MALEROZAN VIKEND: Vinčeku pukli ligamenti kolena – Karačić, Dibirov, Cajc u autu…

zika.bogdanovic
2 komentari

Vikend obeležen povredama u EHF Ligi šampiona. Tek što se sezona zahuktala, a nemački Kil je ostao bez svog reprezentativca, Patrika Vinčeka, kome su stradali ligamenti kolena u 13. minutu u pobedi nad Flensburgom 27:23 u okviru trećeg kola EHF Lige šampiona. To je bacilo senku na dobru partiju izabranika Alfreda Gislasona. Jasno je, minimum šest meseci pauze, praktično čitava sezona uz dodatak neučestvovanja na EURO 2016 u Poljskoj i olimpijskim kvalifikacijama za „Pancere“.

Skopski Vardar biće desetkovan u meču sa Spartakom u okviru SEHA Gazprom lige. Umesto u Suboticu, posle duela u švedskom Kristijanštadu, Igor Karaćić i Timur Dibirov moraće na dodatne preglede u Skopje, s obzirom da nisu završili meč. Karačića su saigrači izneli posle sudara koleno od koleno sa jednim švedskim defanzivcem, dok je prljav faul Langerera, koštao Timura Dibirova povrede skočnog zgloba u poslednjim minutama mečA.

Ako se tome doda i da je nemački as u dresu mađarskog Vesprema, Kristijan Cajc, u 22. minutu duela u Zagrebu istrčao sa terena u bolovima, onda se vikend s pravom može nazvati maleroznim. Još uvek se utvrđuje stepen povrede ramena.

Možda vam se dopadne

2 komentari

Mate 05/10/2015 - 23:48

Ozledio se i Jure Kozina(novi Vujun).Uspesno operisan.

Odgovori
Admin bal-handball 06/10/2015 - 13:59

Želimo mu brz oporavak i nadamo se da ćemo ga ponovo moć gledat preko malih ekrana.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball