Volf oštro po bivšim saigračima: "Izgleda da samo Nemci brinu o porodici" - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Volf oštro po bivšim saigračima: „Izgleda da samo Nemci brinu o porodici“

Volf oštro po bivšim saigračima: „Izgleda da samo Nemci brinu o porodici“

Marko Marjanović
0 komentar

„Jedinicia“ reprezentacije Nemačke, Andreas Volf, nije imao previše razumevanja po saigračima koji su zbog straha od pandemije otlazali učešće na Svetskom prvenstvu u Egiptu.

Na tapetu čuvara mreže Lomza Vive Kielcea bila su tri igrača Kila, čije je odluke Volf komentarisao u podkastu Rajn Nekar Levena. U pitanju su Pekeler, Vinček i Vajnhold.

-Razumem da su igrači zabrinuti za svoje zdravlje u vreme pandemije, pogotovu za one koji  su očevi i imaju porodicu. Nije lako ostaviti ih na mesec dana. Međutim, pitam se kako im strah od koronavirusa nije smetao da putuju sa Kilom na mečeve Lige šampiona, i to u zemlje koje su klasifikovane u rizičnije. Sada je, odjednom, odlazak na Svetsko prvenstvo veliki problem, iako su higijenske i mere prevencije na mnogo višem nivou. Kako njihovi klupski saigrači iz drugih zemalja nemaju taj problem? Kao što vidimo, oni nisu otkazali svojim reprezentacijama. Ispada da samo nemački igrači brinu o svojim porodicama, a drugi ne – rekao je između ostalog Endi Volf.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball